• تاریخ: ۱۳۹۸-۰۲-۰۴
  • شناسه خبر: 3257

برداشت دانه روغنی کلزا از سطح مزارع این شهرستان آغاز شد.

برداشت دانه روغنی کلزا از سطح مزارع این شهرستان آغاز شد. علی اکبر باورساد با اعلام این خبر گفت: در سال زراعی جاری ۱۶۰هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان مسجدسلیمان به کشت دانه روغنی کلزا اختصاص یافته بود که سیلاب ،تندباد و ...

برداشت دانه روغنی کلزا از سطح مزارع این شهرستان آغاز شد.
علی اکبر باورساد با اعلام این خبر گفت: در سال زراعی جاری ۱۶۰هکتار از زمین های کشاورزی شهرستان مسجدسلیمان به کشت دانه روغنی کلزا اختصاص یافته بود که سیلاب ،تندباد و تگرگ بر۶۰هکتار از این سطح تاثیر گذاشت.
وی افزود: پیش بینی می شود حدود ۱۲۰تن محصول کلزا در این شهرستان تولید شود.
رییس اداره جهاد کشاورزی مسجدسلیمان ادامه داد: برداشت کلزا در شهرستان مسجدسلیمان در نیمه نخست اردیبهشت انجام می شود.
وی گفت: پیش بینی می شود تولید کلزا در این شهرستان نسبت به سال زراعی گذشته چهار برابر افزایش داشته باشد.
روغن کلزا به دلیل داشتن اسیدهای چرب اشباع نشده و نداشتن کلسترول از کیفیت تغذیه ای بالایی برخوردار است و بین ارقام آن و در شرایط مختلف تنوع زیادی در ترکیب اسیدهای چرب آن مشاهده می شود.
کلزا از گیاهان دانه روغنی مهم در مناطق معتدله و دارای طیف به نسبت وسیعی از سازگاری اقلیمی است.
دانه کلزا دارای ۲۵ تا ۵۵ درصد روغن، ۱۸ تا ۲۴ درصد پروتیین و ۱۲ تا ۲۰ درصد پوست دارد.
در شهرستان مسجدسلیمان ۲۳ هزار و ۸۲۰ هکتار زمین کشاورزی آبی و دیم وجود دارد.
سالانه ۳۴ هزار و۳۵۰تن محصولات کشاورزی و باغی در این شهرستان تولید می شود.